Händer det grejer på husbilsfronten undrar du säkert nu? Jomenvisst, här kommer en liten uppdatering.

Äntligen ett garage

Christofer köpte ju sin lastbil på auktion, lite hastigt och lustigt sådär. Från en dag till en annan var han tvungen att kasta sig på tåget till Boden och hämta upp den. Men var skulle han ha den?

Till en börja stod den på en vägstump uppe vid regementet, där fotbollsföräldrar brukar parkera på somrarna när de skjutsar sin barn på fotbollsträning. På vintern har denna gatstump inte mycket till funktion. Där är det tillåtet att stå, men mitt i vintern med minusgrader och snö går det ju inte att hålla till där och bygga.

Ett varmgarage måste alltså till. För två veckor sedan fick Christofer tillgång till ett lämpligt garage ute i Klockarbäcken, ett industri- och handelsområde i utkanten av Umeå. Första dagarna behövde lastbilen bara torka upp, men sedan har han börjat på bygget. Inlägg kommer väl snart här på bloggen med mer utförliga detaljer om vad han pysslar med, misstänker jag.

En stycke lastbil på plats i ett stycke garage.

Tidplan för husbilsbygget?

Vi har fått frågor om tidplanen för hans husbilsbygge. Och det enkla svaret är att det inte finns någon tidplan. Christofer är fortfarande sjukskriven 50% p.g.a sin stroke och behöver i första hand tänka på sin hälsa, med sömn, vila och ett ostressat leverne. Så detta husbilsbygge får bara bli en rolig hobby. Därför finns ingen tidplan och ingen stress. Det får ta den tid det tar, helt enkelt.

Nytt Instagram-konto

Till sist då, i går skapade Christofer ett nytt Instagramkonto bara för husbilsbygget. Där kommer han att lägga upp bilder och filmer från bygget. Häng med och följ kontot om du är intresserad av att se vad som pågår.

4000mil_bygger_husbil heter kontot och du hittar det här.

 

Bara 6 följare, men det har ju bara gått 6 timmar sen start.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *