Bloggen

4000mil är en av Sveriges allra största resebloggar. Den ökar hela tiden och är nu uppe i 174.000 unika besökare per månad.

Bloggen drivs av oss, Gunilla och Christofer Yourstone i Umeå. Vi skriver om aktiva resor över hela världen, men även mycket om Sverige.

Våra läsare

Våra läsare är 40-70 år och mycket reseintresserade. De är köpstarka och reser utan barn eller med tonåringar. De gillar, precis som vi, upplevelser och en aktiv semester och bokar oftast sina resor själva.

Hämta vårt mediakit här.

4000mil i media

4000mil har uppmärksammats av t.ex. Expressens Allt om Resor som Sveriges 4:e bästa reseblogg, Cision som 2:a mest betydande reseblogg och även av Resias blogg som ”en av de mest inspirerande resebloggarna just nu”.

Mer om 4000mil i media hittar du här.

Swedish Travel Bloggers

4000mil är medlemmar i Swedish Travel Bloggers, en sammanslutning av de allra största svenska resebloggarna, för närvarande 6 till antalet.

Samarbeten

Vi genomför samarbeten där det finns en tydlig koppling till resor och med ett innehåll som intresserar våra läsare. Allt vi skriver på bloggen är våra egna åsikter som vi till 100% står för.

Vår första resa efter Corona? – det här vill vi göra i Tyskland
Siargao i Filippinerna – vår guide till en riktigt gobit till oupptäckt ö
Att besöka gorillorna i Uganda – allt om vårt äventyr och bästa insidertipen
Den afrikanska lodgen och badrummet – historien om den öppna ogenerade planlösningen

För samarbeten eller för mer information om oss, välkommen att kontakt oss på gunilla@4000mil.se