Man sliter på med sin blogg. Många timmar per vecka är det som går till skrivande, fotoredigering och att förbättra och fixa till.

Så otroligt roligt då när man ibland får någon typ av erkännande och uppskattning. En trevlig kommentar från en läsare är alltid den bästa belöningen förstås. Men även när man hamnar på någon lista.

För någon vecka sedan utsåg nätresebyrån Skyscanner ”10 svenska resebloggar att hålla utkik efter”. Där fick vi äran att vara med, med följande ”omdöme”:

Det började med en en gemensam fjällresa 2008. Idag delar paret Gunilla och Christofer med sig av resetips till tusentals läsare och följare på sociala medier. Är du inne på det här med vandringsresor kommer du att hitta en hel del inspiration och information på ämnet; Gunilla och Christofer har gjort en hel del vandringsresor både i Sverige men också på mer exotiska platser som Sri Lanka och Tanzania.

Jätteroligt naturligtvis och kanske lite extra kul att uppmärksammas för våra vandringar på resa. Det är ett inslag som vi själva uppskattar lite extra med vårt resande också.

Bland de andra 9 bloggarna finns flera av våra egna favoriter när det kommer till resebloggar, så missa inte att kika in på listan.

bästa svenska resebloggarna

 

8 Comments

 1. Stort grattis 😀

 2. Grattis! Välförtjänt tycker jag! Reagerade på formuleringen ”att hålla utkik efter” och tycker det låter jättefånigt egentligen. Vaddå hålla utkik efter? Är inläggen sällsynta och lite hemliga så man lätt missar dem eller? Nej det är de inte.
  ”att följa” tycker jag det skulle stå! 10 svenska resebloggar att följa (och/eller kanske eventuellt inspireras av)

  • Gunilla Yourstone

   Tack Åsa! Äh det är väl formuleringar tänker jag. Och lätt att ”tappa bort” och blanda ihop resebloggar i floran kanske. När jag började läsa andra resebloggar tyckte jag att alla var unga mammor, 10 yngre än mig och med blont hår i hästsvans. Kunde inte hålla isär dem! 🙂

 3. Joceli

  Grattis! Gillar er blogg jättemycket!

 4. Daniela / Discovering The Planet

  Jättekul. Stort grattis!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *