Det känns ovanligt spännande med höst. Trots att vi inte ens har några höstresor planerade. (fast nu är det väldigt nära att en resa faller på plats, den västerut…) Efter sommaren hektiska schema känner vi oss, som vi tidigare nämnt, ganska nöjda med vardag, Gunilla har även börjat på nytt jobb.

Vi har dessutom tagit tag i två life hacks som vi funderat på hur länge som helst, men inte kommit oss för med tidigare. Kanske för att vi känner oss ”jätterika” som sambo, vi som är vana att ekonomiskt och i allt övrigt, rodda varsitt hushåll.

Men nu har vi äntligen, äntligen, dels fixat städhjälp och dels beställt Linas matkasse.

Småbarnsåren är gott och väl över, alla (eller nåja, nästan alla) äter det mesta och gillar att prova nytt. Så Linas vegetariska kasse passar oss perfekt. Den kommer måndagskvällar, innehåller 4 middagar för 4 personer och det vi hunnit äta hittills (8 rätter) har varit sjukt gott.

Linas kassar finns i massor av olika varianter; barnfamilj, lättlagat, ekologisk, inspiration osv. Och för antingen 2, 4 eller 6 personer. Man kan välja mellan att få hem 3, 4, eller 5 rätter per vecka. Vi kör alltså 4 rätter för 4 personer varannan vecka. Med 7 dagars varsel kan vi byta till en annan kasse om vi skulle tröttna på vegetariskt.

Plötsligt slipper man både tänka ut middag och handla på vägen hem från jobbet. Det är bara att köra igång och laga när man kommer hem. Ja ni hör ju, vi är galet entusiastiska över det här och även över att vi har fått rabattkoder till er, så att ni också kan prova.

Om du känner dig sugen på att prova, kan du beställa här på Linas Matkasse.

Rabattkoder:

Få din tredje matkasse gratis. Samtliga kassar måste beställas innan 31 oktober. Ange rabattkod ADTRACTION3FOR2

200 kr rabatt på de två första beställningarna. Kampanjen ger 200 kr rabatt på både första och andra kassen. Samtliga kassar måste beställas innan 31 oktober. Ange rabattkod ADTRACTION_400

Ger upp till 400 kr rabatt på första kassen. Gäller endast nya kunder. Ange rabattkod ADTRACTION.

 

 

 

 

2 Comments

  1. Linas matkasse låter faktiskt som ett skönt koncept, man får säkert nya idéer också som man kan utnyttja senare när man eventuellt har uppehåll med prenumerationen 🙂 Min matlagning hemma (solohushåll) är för det mesta mycket simpel och spartansk.. Men äter ofta mer ordentlig husmanskost på jobbet, så det får väl gå 🙂

    • Gunilla Yourstone

      Det är till och med bättre än vi hoppades på innan.
      Att laga mat när man är själv är ju tyvärr supertråkigt, men äter man ordentlig lunch så går det ju bra att fuska lite sen. 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *