Nu äntligen är kommentarerna synliga på bloggen igen.
Ni som har kommenterat under den vecka som de varit borta, kan nu gå in och läsa era kommentarer och våra svar.

Det var ju som sagt vårt tema som behövde en uppdatering efter att vi uppgraderat själva bloggplattformen, WordPress, till version 5.5. Ett tema är någon man väljer till sin blogg och som påverkar hur layouten för bloggen blir. Vårt tema heter Insight och vi har annars varit nöjda med det, tycker att det är hyffsat snyggt och så. Men nu behövde det alltså uppdaterat för att fullt ut matcha med WordPress 5.5.

Att uppdatera ett tema är tyvärr inget man gör med vänsterhanden, utan det medför alltid en risk. Man måste därför alltid backa upp innan och vara beredd att rulla tillbaka snabbt om det inte funkar. Alternativt skapa en parallell utvecklingsmiljö där man testar den nya versionen av temat i skyddad miljö innan man går live.
Detta behövde vi ta professionell hjälp med och har tagit lite tid.

För mig har det också varit en övning i min nya mer bakåtlutade livsstil och inställning till livet. Mitt gamla stressade jag, som huserade innan Coronan kom, skulle ha stressat järnet över detta och ringt teknikern ungefär varannan minut för att fråga hur det gick. Nu har jag istället övat på att tänka att några kommentarer hit eller dit spelar ju ingen roll i världsaltet och en vecka är ju inte så lång tid i evigheten. Typ.

Läs mer om mina stressinsikter: Var livet verkligen så här jämt förut?

Men, som sagt, nu är allt klart och precis som förut, så passa på nu att njuta av alla trevliga kommentarer. För det gör vi.

En mer tillbakalutad livsstil

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *