Tänker du också bara på resor? Slukar inspirationsböcker, bloggar och Lonely Planets (fastän du inte ens ska åka till platsen i fråga)?

Följer miljarders resekonton på Instagram, surfar på booking.com utan att ens vara i behov av ett hotell? Läser restips om platser du inte ens är på väg till på olika forum? Retar halvt ihjäl dig på att det inte står någonstans var Microsofts skärmsläckar-bilder är tagna?

Grattis, då har vi lite höstlovspyssel-tips till dig här idag.

 

1. Sajten List Challenges har hela 4075 st reselistor som du kan testa dig mot. Alltså, du bockar för de platser du varit på och får sedan upp ett resultat (t.ex. 41 av 100) samt hur du placerar dig i förhållande till alla andra som gjort testet.

Två favoriter:

100-inspirational-places-across-the-world

100-must-see-spots-in-the-world

 

 

2.Lonely Planets resmålsgenerator best-place-to-be som ger dig ett förslag för alla årets dagar var det skulle vara allra mest optimalt att befinna sig just idag. Och i morgon, och i övermorgon och i…

 

3. Resemagasinet Vagabonds Rese-quiz är rätt roliga att göra och inte alltid så lätta som man tror.

 

 

4. Bonus-pyssel: Om ovanstående inte känns nog, kan man även skaffa sig ett gammalt hederligt analogt rese-fråge-spel också, t.ex. M.I.G. Explorer.

Välkommen att följa 4000mil på Facebook för fler resetips.

 

4 Comments

  1. De där listorna brukar jag göra när de poppar upp i flödet på Facebook ibland, men jag har faktiskt aldrig varit inne på själva sajten och kollat hur många listor det finns. Oj oj oj, nu blir det inte mycket gjort på jobbet idag! 🙂

  2. Tack för roliga tips! Såna här quiz kunde jag ju sitta med speciellt under mina nattskift 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *