Vad gör vi i höst då?

Hösten ser ju hyfsat ljus ut, måste man säga efter förra tisdagens presskonferens med slopade restriktioner. Vågar man tänka att pandemin går mot sitt slut nu? För den vaccinerade delen av världens befolkning. För den ovaccinerade delen verkar den tyvärr rulla vidare.

Ja vi vet att det kan ändras igen och dessutom fort. Men det känns skönt att åtminstone vila lite i den tanken.

Pandemi eller inte, så här ser i alla fall våra höstplaner ut.

Så här såg Härjedalen ut förre september. Vi hoppas på något liknande i år.

September

Septembers resande är faktiskt redan i full gång. Vi befinner oss just nu i Funäsdalen och förbereder oss för fullt för att ge oss ut på vår första vandringstur. Det blir tre dagar här och sedan ett snabbt tillslag till Töfsingdalens nationalpark också. Den såg så lockande ut från Storvätteshognas topp häromsistens att vi inte har kunnat släppa tanken på den.

På söndag är vi hemma igen.

Där är den. Töfsingdalens nationalpark!

Oktober

Vår oktoberplan ligger fast. Då bär det av till Kanarieön La Gomera och vandring där i en vecka. Vi känner oss extremt peppade. Fastän det till och med är charter höll vi på att säga.

November

En resa som man knappt hade tänkt på som en resa förut. Men i november ska vi ner till Stockholm en sväng. Det blir tåg ner förstås och så ska vi turista lite, hälsa på Christofers syster som nyss har flyttat till stan och besöka Travel News Market, som förhoppningsvis kan köra som vanligt detta år.

Travel New Market…
…och turistande

December

December är en vintermånad och inte höst. Men vi kan ändå avslöja att den julresa som planeras i år går till min syster utanför Falköping i Västergötland. Ingen dålig resa i jämförelse med hur vi alla hade det förra julen.

Pitepojkar. Alltid när vår släkt träffas till jul.
Klassisk gruppbild från tidigare släktkalas runt jul. Den lille med dålig hållning var vår lilla älskling. 🙂

 

4 Comments

 1. ann beutler

  Verkar som ni får en trevlig höst..Resemässan 11 nov..den är också öppen för allmänheten eller hur? Är det ungefär samma upplägg som TUR mässan var i Göteborg?

 2. Kul att ni ska till La Gomera! Jag var MYCKET nära att trycka på boka-knappen till höstlovet hos Ving häromveckan. Men. Priserna. Så jag bestämde mig för att avvakta några veckor med att boka höstlovet och se hur allt utvecklar sig. Om det bara är möjligt att resa från Kastrup så finns det ju mycket annat att välja på.

  • Gunilla Yourstone

   Nej charter på lovveckorna är ju helt groteskt.
   Vi åker veckan innan och fick ett helt okej pris.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *