Idag har 4000mil förnyat sig och bytt utseende, eller tema som det heter på blogg-språk. Nytt är en liten logga längst upp som vi provkänner på lite och även den rullande slidern högst upp som lyfter några utvalda inlägg. Sedan även ett, förhoppningsvis, lite modernare utseende på bloggen, med större bilder.

Sedan finns det en hel det fördelar bakom kulisserna. Detta tema kommer att ge bättre möjlighet att ”sökmotoroptimera” sidan, så att fler läsare hittar oss via Google. Sånt där vet man ju inget alls om när man glad i hågen och lyckligt ovetande startar sin lilla blogg som total amatör. 4 år senare står man där med skägget stadigt fastkilat i brevlådan och undrar hur det kunde bli så här?

Annars ska de mesta vara sig likt. Vi har kvar samma menyer och samma innehåll förstås.

Nu ikväll har det varit kaos efter bytet, bilder som är fel storlek, som inte passar för nya temat osv. Saker som försvunnit och som ser allmänt skumt ut plötsligt. Varför finns det tex inga mellanrum mellan Instagram-bilderna längre, var är fotona vi laddat upp den senaste veckan och tailsweep-koden verkar inte må så bra? Och blir det verkligen bra att alla länkar är svarta och understrukna och om inte var ändrar man till blått?

Men, som Christofer så riktigt uttryckte det, minns du inte hur lång tid vi ägnade åt förra temat innan vi började få det i närheten av hur vi ville ha det? Sant förstås. Vi får helt enkelt fixa till alla småfel eftersom.

Nu är nya utseendet uppe i alla fall och det känns helt enkelt jädrigt bra!

 

 

 

10 Comments

 1. SÅ SNYGGT! Heja!

 2. Linda, 155cm.se

  Kul för er! Ninkommer få ordning på allt!

 3. Snyggt och kul med lite nytt! Bra jobbat!

  • Gunilla Yourstone

   Tack! Känns så skönt att ha gjort det, även om mycket jobb återstår. 🙂

 4. Så kul med nytt!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *