Denna hösttermin har resorna hittills bestått av olika tillslag inom Sverige. Ofta i kombination med jobb för mig.

En tjänsteresa till Ljusdal i mitten av augusti blev tex med nogsamma val av lunchpauser och rastplatser längs vägen, till en spännande äventyrsresa. Min systerhelg tog mig till två olika orter på Västkusten första helgen i september.

Noggranna val av raster – tex Själandsklinten

Sundsvall

Nu i helgen och veckan var det dags igen. På väg ner till ett ledningsgruppsmöte i Stockholm, stannade jag först ett dygn i Sundsvallsområdet för ett testa en upcoming vandringsled under lördagen. Under vandringen hade jag även möjlighet att möta upp med några läsare från Sundsvall. Mycket trevligt.

Hela gänget

Uppsala

I söndags var jag och min pappa nere i Uppsala och hälsade på mitt dotter som flyttat dit för biologistudier. Vi kikade på hennes och pojkvännens andrahandslägenhet i stadsdelen Rosendal och åkte även en sväng till Gamla Uppsala. Konstigt nog har jag aldrig varit där förut och sett kungagravarna, så det var verkligen på tiden. Uppsala visade upp sig från bästa sidan i strålande vackert höstväder.

Alvas lägenhet

Stockholm och Italienska turistbyrån

Måndag eftermiddag landande jag så i Stockholm. På kvällen bjöd Italienska Turistbyrån på workshop ihop med lokala turistbyråer, resebyråer och hotell på Hotel Hasselbacken på Djurgården. Plus en mycket trevlig middag efteråt.

Vi skissar på en italiensk tågluff nästa år, så det var perfekt tajming att både knyta kontakter och få information om regioner som jag inte kände till så bra innan. Jag pratade tex med representanter för Aosta-dalen och Campi Flegrei, ett vulkaniskt område norr om Neapel.

Samt även Sardinien, Lago Maggiore och Albarella Island.

Lago Maggiore

Sedan följde alltså 2 dagar vanligt jobb på Haymarket i Stockholm och nu idag är jag tillbaka hemma i Umeå igen. Efter hektiska och trevliga dagar på resa.

Hemma igen hos denna goding

Missa inga inlägg. Glöm inte att följa 4000mil på Facebook och på Instagram.

2 Comments

  1. Marianne

    Jaa, det var så trevligt att ses ! Och vilken tur med vädret på lördagen. På måndag regnade det igen…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *