Imorgon åker vi till Nordirland!

Det är vi, Christofer och jag, samt mina barn Alexander och Alva, och dessutom Alvas pojkvän Eddie som åker på en 5 dagar lång resa.

Resan är en, numera väldigt försenad, studentresa till Alexander. Han har själv valt destinationen. Egentligen var Nordirland bokat redan till juli 2020. Men vi vet alla vad som hände det året, Nordirland fick flyttas på framtiden, precis som allt annat 2020.

Nu är det på´t igen och nya tag. Vi flyger till Dublin och hyr bil där. Först tänkte vi köra in en sväng till Dublin. Jag har varit där 1998, men övriga har aldrig besökt vare sig Dublin eller Irland överhuvudtaget förut, så de vill gärna se sig om i Dublin under ett par timmar.

Sedan kör vi alltså upp till Nordirland och tillbringar resten av tiden där.

Det blir kustnära natur, Game of Thrones-inspelningsplatser, slott, Guiness och Fish and chips för hela slanten.

Tisdag kväll är vi hemma i Umeå igen.

Missa inga inlägg. Glöm inte att följa 4000mil på Facebook och på Instagram.

10 Comments

 1. Spännande!
  Dit vill vi också resa så småningom. Ska bli roligt att läsa om era upplevelser där.

 2. Perfekt tid att åka landskapsmässigt. Lamm och grönska.

 3. Ha ha the Temple Bar. Dublin. Staden jag varit i men inte upplevt. Var där i tjänsten och började känna mig sjuk på ditresan. Kom sent till hotell, sedan till mötet sedan var vi ute på Temple Bar och det är den enda minnesbilden från Dublin jag har. Hur de såg ut och att jag hade köpt ett glad vi jag inte fixade dricka upp. Tog mig på ngt sätt tillbaka till hotell och dagen efter till flygplatsen. Var såklart influensa.

  Har funderat på att du åka tillbaka så du får gärna berätta om övriga familjen gillade Dublin 😊

  • Gunilla Yourstone

   Det blir mest Nordirland denna gång. Vi var som hastigast i Dublin idag. De gillade stan, men vi tyckte samtidigt att det var rätt rörigt. Blir nog skönare dagar nu.

 4. Sandra

  Tittade på era resor härom veckan och letade efter Irland tips men konstaterade att ni ej varit där- fram till nu. Funderar själv på resmålet så det blir perfekt tänker jag , nu att ni är där, så jag kan kika på tips sen. Vilken timing. ☺️

 5. Hej, jag såg att ni hade bilder på Giant causway på bild. Verkligen vackert och fantastiskt men besök det tidigt på morgonen innan det blir för mycket folk är mitt bästa tips. Sen tyckte jag att Titanic museet i Belfast var väldigt bra och en häftig upplevelse även om jag inte innan var särskilt intresserad av Titanic
  Njut av Nordirland!
  Marie

  • Gunilla Yourstone

   Då ska vi försöka åka tidigt. Tack för tips. Titanic har vi tänkt oss.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *