I går släppte sajten Svenska Nomader en lista över de bästa inspirationsbloggarna vad gälller digitalt nomadliv och resor.

Vi hamnade till vår glädje på en 7:e plats trots våra oerhört tråkiga och förutsägbara liv med 8-5 kontorsjobb, Coops självscanning, Passat-kombi, radhus och vovve.

Fast vi drömmer ju. Och vi ska, bara ska, ge oss ut i världen för en mer permanent tillvaro. Snart. Bara alla de där barnen så småningom växt upp och lämnat oss vind för våg i vårt radhus.

Och om en av dem liksom inte vill och har förmågan, så får han väl följa med om inte annat. I en expedition vehicle genom långt-bort-i-stan-länderna.

Tack i alla fall Svenska Nomader för att ni såg igenom våra Medmera-kort, aktiefonder och amorteringsplaner. Såg rebellen bakom Ecco-skorna, gasolgrillen och nej-tack-till-reklam-skylten. Att ni tror på oss fastän vi storhandlar och äter tacos och ser Idol varje fredag. Tack. Vi ska inte göra er besvikna.

Snart så…

Läs mer om vår längtan att bli digitala nomader här.

 

21 Comments

 1. Spelar ingen roll vad de tycker; ni är ändå bäst enligt min mening. Kanske för att de andra är så mycket yngre och skriver om resor, företeelser och på ett sätt som jag inte faller för. Ser fram mot era nya resmål framöver👍🏻

  • Gunilla Yourstone

   Tack! 🙂
   Fast vi blir glada över en sjundeplats också ju. Kul bara att få vara med.
   Sant att man nog kanske läser någon som är i ungefär samma ålder och livssituation som en själv.

 2. Marie C

  Grattis, Grattis! Håller helt och hållet med Ewa ovan, tycker också att ni är bäst 🙂

 3. Vel fortjent! 👍😊 Har fulgt mange svenske reiseblogger, nå er det bare to-tre igjen som jeg synes er verdt å lese, 4000mil er en av dem. Nettopp det at dere lever et vanlig liv ved siden av reisingen, gjør at man kan identifisere seg med dere. Den dagen dere blir heltidsreisende og bloggen blir fylt med reklame og sponsrede innlegg mistenker jeg at dere faller ut av leselista mi også. 😕

  • Gunilla Yourstone

   Fast vi kommer inte att fylla bloggen med reklam och sponsrade inlägg även om vi reser på heltid. En del sponsrade inlägg har vi ju redan idag. Och vi tänker inte att det ska öka speciellt mycket. Hoppas du fortsätter att läsa oss. 🙂

 4. Anneli S

  Väldigt roligt! Grattis! Men om jag hade fått göra listan så hade ni definitivt varit nummer ett på listan. Helt klart bästa resbloggen!

  • Gunilla Yourstone

   Tack! Fast kanske är vi inte de bästa digitala normanderna direkt. 🙂

 5. GRATTIS!
  Som jag sagt tidigare är det för mig helt obegripligt att ni hinner med allt, när ni båda har heltidsjobb! – Både att resa ofta och att göra så många omfattande o intressanta inlägg är ju ändå rätt tidskrävande, men ni lyckas verkligen!👍😍

  • Gunilla Yourstone

   Tack Berit!
   Jag tänker hela tiden att jag ska minska antalet inlägg per vecka. Men ändå blir det på något konstigt sätt alltid fem i veckan ändå. Fyra vore nog mer realistiskt egentligen.

 6. Vi när liknande drömmar här i Karlshamn. När bara barnen är stora så… 🙂

 7. Och grattis till platsen på listan! 🏆

  • Gunilla Yourstone

   Tack och lycka till med era drömmar också. Hoppas vi båda kan förverkliga dem. 🙂

 8. Grattis! Bara att hålla med alla som redan skrivit!

 9. Heja heja er! Jag älskar ert sätt att skriva om och återge resorna, och därtill ständigt komma med nya vinklingar. Ni inspirerar helt klart. Enjoy Madeira!

  • Gunilla Yourstone

   Åh tack, grattis till dig med som hamnade högre upp på listan än oss.
   Vi har haft en fantastiskt dag på Madeira och är lite lyriska nu ikväll. 🙂

 10. Stort grattis till att hamna med på listan även om ni inte är digitala nomader i den bemärkelsen 🙂

 11. Grattis till utmärkelsen som ni är så väl värda! Er blogg är fantastisk! 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *