Som vi varit inne på för någon vecka sedan. Den här hösten kommer att bli lång. Så hur har vi tänkt att fördriva den, undrar ju ni nyfiket nu förstås. Ja, men en grovplanering ser väl ut så här.

Resor

Eller singular då. För det blir nog kanske bara en resa. Den går av stapeln vecka 39 som jag redan berättat och vart den går ska vi få be att återkomma till i ett inlägg alldeles strax.

Militära uppdrag

Hemvärnet har återupptagit sin verksamhet med utbildningar nu igen efter att Cororna-pandemin stängde ner allt i våras. Christofer kommer att ha en del uppdrag. Plus att han själv just nu är iväg till Nyköping och går en utbildning.

Jobb

Jobbet, för min del, tickar på i maklig takt, men numera helt utan spännande och exotiska resor till Borlänge, Örebro eller Norrköping.

Träning och Yoga

Att träna eller inte träna? I teorin har jag ju bestämt mig för att träna på på gymmet åtminstone lite lågfrekvent så där. Men sen i praktiken tänker jag ändå att gymmet förmodligen är det mest Corona-riskfyllda stället i mitt liv. Och så tänker jag att nu, just nu, vill jag inte, hinner jag inte bli sjuk, så jag skippar gymmet denna vecka. Så håller det på. Promenader blir det i stället. Det håller ännu så länge. Efter resan vecka 39, tror jag att jag ska träna mera.

Min yoga har kört igång igen i ny tappning. Färre deltagare och där redskapen redan är framlagda vid varje matta när man kommer och man inte behöver röra vid något alls på hela passet, förutom sina egna redskap. Det känns tillräckligt Corona-anpassat för  mig.

Bloggen

Det här med att oroa mig för att jag ska få slut på saker att skriva om, det har jag faktiskt slutat med. Oavsett reseförbud och annat har jag haft överfullt med inläggs idéer i huvudet och i planeringen hela våren och sommaren och även nu i höst. Så bloggen rullar. Vad den kommer att handla om, ja det får vi helt enkelt se.

Man kan (tydligen) skriva om pålägget på en rågmacka. I brist på annat.

Pappa

Att man inte fick gå i närheten av sina 70-plussare fick man lära sig med besked i våras. Nu börjar man inse att det här viruset blir vi inte av med i första taget. Och inte träffas på flera år, det håller ju inte. Så vi gör så här i höst. Pappa i Gävle, besöks men inte av hela familjen på en gång, utan kanske bara av mig eller bara av Christofer. Då använder man varsitt av pappas två badrum och håller sig lite lagom på sin kant, så att avstånd skapas.

Christofers spännande nyheter…

Sen har Christofer lite breaking news också på gång, men det får han väl släppa när han är redo. Som om C-körkortet i måndags inte var nog liksom.

Ja, men så ungefär. Det är väl ungefär det som kommer att hända för oss i höst. Vad vi vet nu.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *