Jo, ni har rätt, jag har gjort en egen fantastisk resa i år. Till Uganda. Och är snart på väg ut på en till fantastiskt resa. Till Kiev och Jordanien.

Men ändå. Jag kan ändå inte låta bli att bli lite, lite avundsjuk på dessa resor som jag läst om hos andra resebloggare just nu.

Resfredags Thaimout

Jag skulle också ha velat ha en longstay på en skön ”sanden-mellan-tårna-ö” i Asien den här vintern. Bli härligt slö. Känna mig osäker på vilken veckodag det är. Dricka Pina Colada till lunch. Läsa sönder en massa pocketböcker.

Läs alla inlägg från Annikas thaimout här.

foto: Resfredag
foto: Resfredag

Discovering the Planets resa till Maldiverna

Vi skulle ju ha åkt till Maldiverna i julas. Men fick ställa in. Antagligen är det därför jag känner mig så våldsamt avundsjuk på Daniella och Göran som faktiskt kom iväg. Eller så beror det bara på färgen på vattnet. På villorna på pålar över havet. På solnedgångarna och på havssköldpaddorna.

Läs alla Discovering the Planets inlägg från Maldiverna här.

foto: Discovering the Planet
foto: Discovering the Planet

Världens resor´s resa till Seoul

Avundsjuk och avundsjuk. Kanske mer laddad att läsa alla inlägg och låta mig inspireras. För vi har så smått börjat planera för en egen höstlovsresa till Seoul. Även om inget är bokat än.

Läs om Jörgen Fredrikssons resa till Seoul här.


Läs mer: Resorna vi varit avundsjuka på under 2017.

Är du avundsjuk på någon resa just nu?

 

12 Comments

 1. Jag vet inte om jag hinner vara avundsjuk på folks resor just nu på grund av självupptagenhet. Med egna resor (både jobb och privat). 😛 Men ja, Seoul är ju lite av en bubblare även om jag just precis nu mest drömmer om något varmt ställe. Kan i och för sig bero på att jag gick och huttrade till jobbet förut i ett par minusgrader.

  • Gunilla Yourstone

   Det är väl just det jag kan hålla emot Sydkorea, att det inte är supervarmt. Men vi var till Jpan i körsbärsblomningen för några år sedan och det var fantastiskt samtidigt som det var kylslaget. 🙂

 2. Haha, jag kan sitta i Thailand och känna mig avundsjuk på andras resor – HUR (avund)SJUKT ÄR DET? Men ja, vi hade tre helt fantastiska månader – kände mig tacksam varje dag för möjligheten vi hade att åka dit igen. Nu får du se till att foka på din egen drömresa om några veckor! 🙂 Kram!

  • Gunilla Yourstone

   JA det är lite sjukt faktiskt. Men jag kan säkert göra lika när jag är ute och reser också.
   Och precis, jag har fortfarande saker att styra upp runt min resa. Tex en obokad hemresa från Arlanda. Så kanske läge att börja fokusera på det nu.

 3. En underbar blogg med fantastiska bilder, återkommer till er.

  Mvh Gerra…

 4. Jag skulle gett vad som helst för sol och har varit avundsjuk på alla resor i snart ett halvår. Gah!
  Men – Bali i höst/vinter är planen och trots att jag innan dess har en jorden-runt-resa inplanerad så hägrar det där du beskriver om Pina Colada och oklara veckodagar i horisonten.

 5. Jag sitter och knåpar på ett blogginlägg om en tågluff på Balkan jag gjorde för tio år sen. Det får mig att bli avundsjuk på mig själv! Det var den bästa resan jag gjort och blir så glad av att gå igenom alla bilder och tänka tillbaka på det. 🙂

  Annars kan jag ju säga att jag är måttligt avundsjuk på er Ugandaresa med 😉

  • Gunilla Yourstone

   Avundsjuk på sig själv. Ja det kan man ju ofta bli. Kanske därför man har en blogg. För att kunna njuta av resorna om och om igen.
   Uganda VAR rätt nice… 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *