Ett kort inlägg idag, vill bara tacka för all omtanke.

Alla skickade hjärtan, hälsningar, kramar och så vidare värmer otroligt mycket och gör det lite lättare för oss att hålla modet uppe. Vi är så glada för att vi inte är ensamma i det här utan att alla ni, vänner, bekanta, släkt, bloggläsare med flera, finns med oss och tänker på oss.

Allt betyder så otroligt mycket för oss. Jag försöker hålla jämna steg att svara på allt, men just nu rasar det in via alla kanaler, mejl, messenger, Facebook, SMS, bloggen. Samt att telefonen ringer. Om jag missar att svara någon så ber jag om ursäkt.

Jag berättar också och läser högt för Christofer. Och framför alla hälsningar.

Den situation som vi hamnat i kan ingen föreställa sig som inte har varit där själv. Men Christofer håller som vanligt humöret uppe, skämtar och ser på situationen på ett väldigt pragmatiskt sätt.

Nu är det så här det är. Jag har fått se, göra och uppleva så otroligt mycket, så det gör inget om livet blir lite begränsat från och med nu. Då får det vara så.

Många undrar förstås hur Christofer mår och det låter sig nog inte sammanfattas med några korta ord. Jag ska försöka att skriva och berätta mer om vad som hänt, vilka skador han har fått och vad vi tror om våra odds. Vi hörs igen under de närmaste dagarna, när jag hinner och orkar.

Tack för att ni finns!

 

Tags

16 Comments

 1. Tänkt så mycket på er!

 2. Åh, Gunilla och Christofer! Tänker så på er! Har varit i samma situation med nära och kära, flera gånger. Jag förstår på ett sätt men kan så klart ändå inte förstå just ER unika situation. Önskar av hela mitt hjärta att det blir så bra det kan. Varma kramar!

 3. Ulrika Hessler

  Läste häromdagen allt ni hade skrivit om Dubai och var så glad för att få så mycket bra tips och inspiration. Sen läste jag vidare och såg vad som hade hänt. Så fruktansvärt. Stora kramar till er. Finns inga bra ord. Kan bara säga att jag tänker på er och hoppas på det bästa. Kram ❤️

 4. Camilla Porling

  Åh finaste Gunilla, jag har missat detta.
  Så otroligt ledsen att höra, alla mina varmaste hälsningar till er båda och jag hoppas och håller tummarna för att det ska gå så bra det bara är möjligt. Tänker på er!
  Kram ❤️❤️❤️

 5. Jag är lite efter med läsandet, så hade tyvärr missat detta. Vad fruktansvärt och jag hoppas det går bra till slut.

 6. Tänker också på er och hoppas att det går bra. Kramar och krya!

 7. Anna-Lena

  Så ledsamt att läsa. Ta hand om er! Livets resa fortsätter!

 8. Vi som inte känner er mer än genom bloggen blir ändå så berörda då vi vet hur skört livet är och hur fort allt kan förändras. Trots allt har Christofer haft tur i oturen.
  – När det hände befann han sig i Sverige som jar en av världens bästa strokevård och dessutom nära ett stort bra sjukhus.
  – Han var tillsammans med personer som snabbt kunde hjälpa honom till sjukhus.
  – Han är ung och i god kondition, något som också kommer att hjälpa honom.
  Vi kan bara önska er allt väl. Ni har ju levt livet fullt ut och kan säkert göra så i fortsättningen också, men kanske på lite annorlunda sätt.

  • Gunilla Yourstone

   Håller med på alla punkter. Kan inte ens tänka tanken fullt ut vad som hänt om han inte fått vård så snabbt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *