Vem vill inte bo på lyxhotell? Men smakar det så kostar det och ska man resa så mycket och ofta som vi gör, måste man för det mesta hushålla med resekassan betydligt bättre än så. För en lyxnatt kan man ju oftast få två, tre eller fyra vanliga nätter på ett helt ok medelklasshotell.
Oftast är vi alltså förnuftiga, men då och då, när vi känner att hotellet erbjuder något extra, t.ex en fantastisk utsikt, kan vi känna att det är värt pengarna att sväva ut lite grann.
I Bangkok har vi ett sådant tillfälle. Vi har sett bilderna. Vi har t.o.m. genomlidit filmen (Hangover 2). Här vill vi bo!

Tower club at Lebua
Hotellets egen bild
Tower club at Lebua
Hotellets egen bild

På grund av ett inställt flyg anländer vi först klockan 7 på kvällen. Vi har bokat ett klubbrum för 2000 kr, men har nu, p.g.a. den sena timmen, missat både solnedgången och club-förmånerna. När vi checkar in har man dock en överraskning åt oss, vi har blivit uppgraderade!
Det visar sig att vi fått en 150 kvadratmeter stor svit med hörnläge på 56:e våningen, tre balkonger, två sovrum och två badrum.

DSCF4296edited

Detta är ett riktigt wow! Vardagsrummet har fönster från golv till tak över floden, frottén i badrummen är orimligt tjock och vi får fritt ta allt vi vill dricka ur kylen.

Kolla in filmen här.

10891933_1043923948966732_7632078275768212770_n

En natt har vi på oss i sviten, knappt man hinner sova då!

Kvällen tillbringar vi i baren the Breeze, eftersom den översta takbaren för kvällen hunnit bli överfull. Vyerna härifrån räcker och blir över!

På bartenderns förslag väljer vi drinken Experiment, som visar sig vara ett helt litet kemiset! Kul och gott.

DSCF4227edited
DSCF4249
DSCF4278edited
DSCF4219edited

Den största och mest välsorterade frukost-buffé vi någonsin sett är uppdukat invid pool-däck. Poolområdet ser dock litet och skuggigt ut och solstolarna verkar redan paxade i bästa Suntrip-manér. Inte läge att tro att man ska ha en skön dag vid poolen alltså.

Vi har sett Bangkok vid tidigare besök, så vi satsar på Club-loungen. Vi checkar ju ut idag, men så länge vi anländer till loungen före 12:00 är vi välkomna. Här serveras drinkar och lättare bufémat hela dagen. Vi äter, läser och beundrar utsikten.

DSCF4314edited
DSCF4363edited
DSCF4371

Innan flyget går hem sent på kvällen, är vi så välkomna att ta ett bad i hotellets pool, samt använda gymmets omklädningsrum och duschar för att byta om och fräscha upp oss.

Det blir alltså en heldag på Lebua.

Kanske är vi ytliga som få, men vi köper Lebuas lyxkoncept med hull och hår. Detta hotell och vår lyxiga svit kommer vi aldrig att glömma!

Boka din vistelse på Tower Club att Lebua här.

Läs hela vår reseberättelse från Bangkok här.

DSCF4349
DSCF4295

Välkommen att gilla 4000mil.se på Facebook för fler reseberättelser och resetips.

4 Comments

 1. Ja visst är det en upplevelse att bo där. Helt galet! Å den frukostbuffen glömmer man som sagt inte i första taget. 🙂

  • gunilla yourstone

   Ja, jag var ärligt talat inte jätteförtjust i Bangkok, men till Lebua längtar jag tillbaka!
   mvh Gunilla

 2. Lisette

  Wau….. där skulle jag helt klart kunna övernatta några nätter. Har aldrig varit i Bangkok och det lockar mig inte riktigt heller men skulle gärna se detta hotell live 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *