Efter vår senaste uppdatering från den pågående tågluffen lämnade vi er på Euronight-tåget i höjd med Hamburg Hauptbahnhof. 3 timmar försenade var vi, men vid gott mod som sig bör när man är på väg och har hela semestern framför sig.

Därifrån följde ett tåg till Köln, ett kort stopp för att kolla in Kölns enorma katedral, belägen precis utanför järnvägsstationen och sedan tåg vidare till Bryssel. Hela dagen kantades av nya förseningar. I Köln var det mer eller mindre kaos, alla tåg var försenade och man hade fullt sjå att få in och ut alla tåg med hela dagens schema sabbat. Tågen bytte spår fram och tillbaka och fick nya avgångstider i ett.

Nåväl, strax efter 6 på kvällen var vi ändå framme i Bryssel efter 36 timmars resa och kunde slappna av i en, för oss, ny huvudstad. Grand Palace och Manneken Pis, samt en ölprovning på Beer Capital.

Nästa dag var vi ändå rätt möra, när resdag 4 tog sin början. Bryssel till Bath via London, där man ju tyvärr måste byta station från St Pancras till Paddington och knö sig fram i tunnelbanan med bagage och allt.

Ett inställt tåg på det, men sen var vi plötsligt framme i ett soligt Bath och i samma sekund var förstås allt trassel från en 3 dygn lång resa glömt och förlåtet. Bath kommer vi förstås att återkomma till i rapporteringen längre fram. Det finns mycket att berätta.

Nu har vi tagit oss vidare till Padstow i Cornwall och ska i morgon börja vår 8 dagar långa vandring längs kusten. Galet härligt ju!

Padstow, Cornwall

Häng nu med under rapporteringen från våra dagar här.

6 Comments

  1. Och ät nu inte Rick Steins snordyra fish & chips. Hans finkrog är mycket bättre så hellre något helt annat annars. Det blir spännande att se vad ni tycker om allt.

  2. Ska bli så kul att följa, vi ska dit i augusti.

    • Gunilla Yourstone

      Åh vad kul! Ja vi ska försöka rapportera så fort som möjligt. 👍

  3. Följer som vanligt med glädje!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *