Jag kan inte motstå att göra en kort uppdatering idag.

För efter en tung julhelg med massor av magont för Christofer var vi ultraladdade för första vardagen. Nu skulle bara den där PEG:en i magen bort! Christofer ringde hemsjukvården det första som hände på morgonen och sa som det var.

– Du får säga till om jag ska ringa istället, sa jag. Väl medveten om att jag är den elaka och omedgörliga av oss två. Christofer är så försiktig och försynt att det ibland kan jobba till hans nackdel.

Hemsjuksköterskan fick inte ta bort något själv, men väl skjutsa in Christofer till akuten. Radiologen hade tid nästan direkt och plopp, plötsligt var RIG:en borta. Ingen hade riktigt trott honom när han sa att det var själva stygnen som måste var problemet, men han kunde höra hur teamet av läkare och sjuksköterskor liksom suckade när de tog bort den och såg hur det såg ut innanför.

-Oj, det måste ha gjort ont!

Med RIG:en och stygnen försvann också smärtan och efter en god natts sömn är Christofer redo att springa ett maraton idag. Eller i alla fall ta sig an motsvarande mängd stroke-träning. Själv åker jag på jobbet så länge.
Slutet gott, allting gott, höll jag på att säga. Men det är ju nu det börjar på allvar.

 

Tags

3 Comments

  1. Åke Hultqvist

    Önskar er båda men framför allt Christofer ett riktigt Gott Nytt År med snabbt tillfrisknande och nya resor!

    // Åke

  2. Veronica

    Låter underbart att smärtan är borta och du mår bättre Christofer. Med din motivation till träning kommer det att bli bra. Jag och våra barn tänker och tror på dig samt finns här💕

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *