Världens häftigaste storstad – New YorkIdag om ett par timmar påbörjar Christofer och hans 15-åriga dotter Hannah sin resa till New York. Kvar hemma blir jag (Gunilla) som chef över blommorna, hunden och postlådan.
En lite ovan situation för mig som brukar vara den som flyger och far med allra högst intensitet av oss två.

lämna över rodret till bloggen

En lite gnutta avundsjuka kan nog anas också, New York är trots allt min favorit-storstad i världen. Inte hade jag haft någon emot att åka jag också, även om jag förstås unnar Christofer och Hannah att göra den här resan tillsammans.

Om en vecka är de tillbaka hemma i Umeå igen och i och med detta infinner sig nästa milstolpe i mitt personliga projekt att bemästra mitt kontrollbehov. För då ska Christofer och Hannah nämligen blogga om sin resa.
Nu ska vi inte påstå att det är bara jag som skriver här på bloggen, inte alls. Den uppmärksamme och trogne läsaren vet förstås att inlägget om Tokyos tunnelbana, det stod ingen mindre än Christofer för det. (Läs inlägget här)
Och nu är det alltså dags igen.

Tills de kommer hem är det jag som håller ställningarna och skriver på som vanligt. Bl.a. tänkte vi oss ett inlägg om hur man väljer hotell i New York. Det borde även jag kunna klara av att slutföra, jag har ju trots allt varit i stan hela 3 gånger. Men sen lämnar jag över nycklarna till Christofer ett litet tag.

Förstås är jag där och petar lite. I vårt google-kalkylark där vi skriver upp alla blogginläggs-idéer för framtida bruk, har jag fyllt i en 4-5 väldigt bra idéer och uppslag på sånt som jag tycker vore trevligt och matnyttigt om de bloggade om.
Och förstås kommer de inte ens att titta där, utan skriva något helt eget. Och det kommer att bli hur bra som helst. Både för bloggen och för mitt kontrollbehov.

lämna över rodret till bloggen
Christofer i New York sist det begav sig 2008, visst ser han ung och oförstörd ut? 🙂

6 Comments

 1. Så underbart för dem! Hoppas resan blir fantastisk. Jag ser fram emot rapport. 🙂 Haha, ja, ibland får man släppa kontrollbehovet.

  Kul att detta också är din favoritstorstad! För min del bär det av dit på fredag. Längtar SÅ!

  • gunilla yourstone

   Åh redan på fredag, låter superhärligt!
   Ja jag får väl ”hämnas” genom att åka dit med min dotter om något år!

 2. Ser framemot NYC-inläggen. Den staden kan man inte få för mycket av! (:

 3. New York är världens bästa stad! Jag tröttnar verkligen aldrig på den så jag kan absolut förstår att du känner dig lite avundsjuk 🙂 Men de kommer att ha en fantastisk upplevelse tillsammans.
  Ha en fin helg!

  • gunilla yourstone

   Ja New York är verkligen speciellt! I november ska vi till Hong Kong, ska bli spännande att se hur den stan står sig i konkurrensen. Men just nu får jag nöja mig med en hundpromenad i ett mulet Umeå. 🙂 Ha en fin helg du med, Eva!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *