10 veckor har det gått sedan vi kom hem från vår senaste resa, den till Riga. 73 dagar om man ska vara petig. Men nu är det äntligen dags igen.

I går lekte vi ”en vanlig dag på jobbet-leken” ända till sjutiden på kvällen. Jobbade, höll i möten, käkade matlåda. Lagade middag till tonåringarna på kvällen, skjutsade Alva på ridningen. Och så hem igen till den färdigpackade väskan i hallen. En taxi ut till flyget och sista SAS-kärran ner till Arlanda och Clarion.

07:00 nu på morgonen avgår TAP´s plan till Lissabon. Byte till Madeira. Flygtiden känns igen sedan i juni. Fast då skulle jag av i Lissabon. Den här gången har jag laddat upp med min episkt sköna nackkudde, Evolution pillow, så det ska  ska nog gå bara fint att sova en sväng. Man gör ju inte samma misstag två gånger.

Reselektyren för denna resa kan jag rekommendera vidare redan så här innan. För att jag VET att den kommer att vara bra. Jonas Gardells Till minne av en villkorslös kärlek.

Väder-apparna har ändrat sig hela tiden och väl varit en liten utmaning för en sån vädernojare som mig. Vi har packat alla typer av kläder, från regnställ till badkläder. Och så tänker vi att Madeira nog är som Island. Det vill säga en sån där plats där man lika gärna kunde lägga ner väderprognoser. För vädret blir vad det vill ändå.

Hursomhelst, vi är sjukt taggade inför resan. Det ska vandras levada-vandringar, det ska dykas och det ska delfinskådas. Bland annat. Madeira har stått jättelänge på den där listan, den som ständigt växer hur vi än prickar av.


Resan genomförs som en pressresa i samarbete med VisitPortugal och Madeira Promotion Bureau.

Tags

10 Comments

 1. Trevlig resa!!! Ni kommer få det superfint! 🙂

 2. Ha det fantastiskt! Härligt att få hänga med på er resa och dessutom få tips inför vår tripp till Madeira i vår! 🙂

  • Gunilla Yourstone

   Tack! Det blir fullt program så vi kommer förhoppningsvis att ha massor att tipsa om när vi kommer hem. 🙂

 3. Å så kul. Trevlig resa! 🙂

 4. Camilla Thellenberg Karlsson

  Åh, härligt! Bra timing, familjen planerar resa dit så alla tips kommer att läsas!

  • Gunilla Yourstone

   Vi skriver ihop alla våra tips så snart som möjligt när vi kommer hem. 🙂

 5. Trevlig resa😁 ser fram emot trevlig läsning o tips. Mycket bra blogg👍

  • Gunilla Yourstone

   Tack! Vi har haft en fantastiskt dag idag på Madeira. Vi återkopplar så så snart vi kommer hem.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *