Har du precis som vi tillbringat november och december med att se säsong 2 av White Lotus?

Precis som säsong 1, är säsong 2 en skruvad, svart komedi med oväntade vändningar, snuskigt rika människor som ändå är så långt ifrån lyckliga som man kan komma och förstås förlagd till vackra omgivningar som får en att längta efter att resa.

Kanske inte så mycket reselängtan i säsong 1, där utspelar sig hela handlingen på insida av en lyxresort på Hawaii. Men säsong 2! Här har handlingen flyttat till Taormina på Sicilien och man får se mer av omgivningarna. Plus att hotellet i sig är betydligt mer spektakulärt.

 

Klart man måste googla upp hotellet och kolla läget.

Både säsong 1 och 2 utspelar sig på Four-seasons hotell, visar det sig.

hotellet i White Lotus

San Domenico Palace

San Domenico Palace heter hotellet i säsong 2 i Taormina. Och många av scenerna verkar verkligen vara inspelade här. Man känner igen lobbyn, restaurangen, baren, poolen. Bara rummen är annorlunda. Betydligt mindre, även sviterna, än de rum karaktärerna har i serien. Man har väl byggt upp deras rum separat i studiomiljö och ökat storleken för att få mer svängrum för kameror och agerande.

Så här trånga är ju inte sviterna i serien

Men den lilla privata poolen som tex pappan i 3-generationsfamiljen har, den kan man boka in i verkligheten också. Sedan ser flygeln, som ju spelar en central roll i serien, tyvärr ut att saknas i verkligheten.

hotellet i White Lotus
Var är flygeln?
hotellet i White Lotus
Här bor pappan, som 50.000 Dollar är ”ingenting” för.

hotellet i White Lotus

Andra skillnader är att i serien verkar det vara ett kort gångavstånd till amfiteatern. I verkligheten ligger den på andra sidan stan.

Vad kostar det att leka White Lotus?

Jaha och vad får man betala för detta då, undrar du förstås nu? Jo men från ”bara” 25.000 SEK per natt och uppåt. Det är väl ingen fara, det har man ju råd med?
Boka hotellet här.

Här går de sista dagen

Läs också: 10 platser i Italien som gjorda för Instagram

Missa inga inlägg. Glöm inte att följa 4000mil på Facebook och på Instagram.

 

Tags

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *