Travel News Market

I torsdag var det dags igen för Travel News Market. Det är en årlig resemässa som alltid äger rum torsdag veckan 45. Definitivt Sverige största i sitt slag, B2B.

Det är lite föreläsningar och event och så massor av utställare. Framför allt är det destinationerna som har montrar här.

Vinprovning hos Related. Vinet kom från Geneve.

Jag var på plats några timmar och träffade bland annat Spanien, Kreta, Österrike, samt Geneve och Jungfrau i Schweiz. En spännande ny destination som jag inte sett på mässan förut var Oman. Ett land som jag spanat på länge.

Dessutom var Ukraina på plats och visade allt det fantastiska som detta land har att erbjuda i fredstid.
”Glöm inte bort oss som destination, vi väntar på er efter segern!” Var deras budskap, som jag fick i tryck på ett armband.

Resebloggarledes träffade jag Peter och Helena från FreedomTravel, Lena från Ladies Abroad och Marlene från Jikitas på äventyr. Åt lunch med Linda från Resa Medvetet och provade schweiziskt vin med Christian från Mat och Resbloggen. Som vanligt glömde jag förstås att ta några foton av dem jag träffade.

Åtminstone att jag fick med Christians glas på bild. Om än inte honom.

Christofer hemma igen

Vid 3-tiden lämnade jag Travel News Market och begav mig hemåt mot Umeå. Efter att ha varit på resande fot sedan i lördags. Ungefär samtidigt som mig, kom även Christofer hem. För hans del efter 2 månaders bortavaro. Han har varit ute på ett militärt uppdrag under denna tid, men nu var uppdraget alltså slutfört och han fick äntligen resa hemåt. Vid halvåtta-tiden på kvällen kunde vi sammanstråla vid köksbordet för en enkel liten kvällsmacka.

Nu väntar en mycket lugn helg som syftar till att Christofer ska få landa hemma ordentligt och vila ut.

Missa inga inlägg. Glöm inte att följa 4000mil på Facebook och på Instagram.

6 Comments

  1. Marianne

    Härligt att du äntligen fått hem Christofer !

  2. Skönt att han är hemma!

  3. Skönt att maken är hemma igen 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *